Diensten

Kantoren

Het schoonmaken van kantoren moet professioneel gebeuren zodat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Omdat binnen organisaties andere prioriteiten gelden is het goed om het schoonmaken van kantoren en andere bedrijfsruimten aan schoonmaakprofessionals uit te besteden.

Scholen

Het schoonmaken van scholen moet professioneel gebeuren zodat uw personeel en kinderen een schone en frisse omgeving waarnemen. Omdat binnen u organisaties andere prioriteiten gelden is het goed om het schoonmaken van scholen en andere bedrijfsruimten aan schoonmaakprofessionals uit te besteden.

Overheidsinstellingen

Het schoonmaken van overheid moet professioneel gebeuren zodat uw personeel en kinderen een schone en frisse omgeving waarnemen. Omdat binnen u organisaties andere prioriteiten gelden is het goed om het schoonmaken van andere bedrijfsruimten aan schoonmaakprofessionals uit te besteden.

Glasbewassing

Streeploos schone ramen.Dat werpt een frisse blik op je woning, bedrijfspand of kantoor. Glasbewassing is een vak apart. Vooral als het gaat om moeilijk bereikbare raampartijen, zoals bij kantoren.

Levering schoonmaakartikelen

Levering van: Hygiene papier, Toiletpapier, Handdoekpapier, Handzeep, Wc handdoekjes, Vuilniszakken, Schoonmaakartikelen, Microvezeldoeken, , Hygiene-produkten, Dispensers, Stofzuigers, Afvalbakken enz.

Het schoonmaakwerk en de levering van alle benodigdheden bij één betrouwbare partij. Bent u benieuwd naar prijzen, artikelen en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op

Particulier schoonmaak

U kan veel redenen hebben om op zoek te gaan naar een professioneel bedrijf die uw huis schoonmaakt. Herkent u zich in één van de volgende situaties?

  • Heeft u genoeg van alle schoonmaakklussen die zich telkens maar lijken op te stapelen?
  • Ontbreekt het u aan tijd om het schoonmaken van uw woning goed bij te houden?
  • Wordt het schoonmaken van uw huis te zwaar vanwege lichamelijke klachten?
  • Wordt uw huis binnenkort opgeleverd of gaat u verhuizen en wilt u dat de woning goed wordt schoongemaakt?
Er zijn heel veel redenen waarom u gebruik maakt van de diensten van een professioneel schoonmaakbedrijf zoals multi clean.